English | Español | Català
Aeroport de Girona Guia Informativa de l’Aeroport de Girona-Costa Brava (GRO) - Web No Oficial

Sobre nosaltres

Som Plan Your Trips, una petita empresa situada a Barcelona. Com que Barcelona és un dels principals pols turístics del sud d'Europa, hem crescut molt lligats al turisme. La nostra missió és oferir informació actualitzada, de forma clara i fàcil d'entendre als viatgers que utilitzen l'aeroport, per poder ajudar al màxim nombre de viatgers possible.

La nostra primera web sobre aeroports es va crear el 2001, per David E., un gran aficionat als avions, a l'aeronàutica i els aeroports. Des d'aleshores hem creat diverses webs, i diverses persones s'han unit a l'equip: programadors, dissenyadors i creadors de contingut. Tots ells compartim la mateixa passió: Viatjar, el món de l'aviació i els aeroports.

Als nostres llocs web oferim informació en temps real dels vols, retards, detalls de línies aèries, i tota aquella informació útil per a la visita a l'aeroport (transports, aparcament, terminals, lounges, ...), a més de guies, consells i serveis per a viatgers de negocis i de plaer de tot el món. D'altra banda, oferim a l'usuari una plataforma per poder comparar els millors preus de lloguer de cotxes i transferències. La informació d'aquesta pàgina està disponible de forma gratuïta.

Els nostres fundadors i directors


David Enrich
Co-Director General Executiu (CEO) i Fundador
LinkedIn

Xavi Planas
Co-Director General Executiu (CEO) i Fundador
LinkedIn

Informació de contacte:
Empresa: Plan Your Trips, S.L.
Adreça: Passeig de Gracia 21, Planta Principal. 08007, Barcelona
CIF: B64363765
Telèfon de contacte: +34 936 941 016
E-mail: hi @ planyourtrips.com
https://www.planyourtrips.com

Plan Your Trips, S.L. està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 39289, Full 174, Secció B, Fulla 344443

Enllaç a la política de privacitat.
Enllaç als termes d'ús.